Reglament

1. La 5a Cursa "Vertical de les Ànimes" tindrà lloc el 8 d'abril a Vilanova de Meià (la Noguera, Lleida). 

2. El punt de sortida serà a la plaça major a les 9:00.

3. La cursa està oberta a totes les persones que s'inscriguin prèviament. La cursa també pot fer-se caminant (caminada). Al cap i a la fi, cadascú es marca el seu ritme i, realment, s'ha d'estar molt preparat físicament per aconseguir córrer tot el recorregut.

4. L'inscripció inclou: 
- una samarreta tècnica (Runners Home - Elite) per a cada participant la qual es recollirà juntament amb el dorsal, o bé al finalitzar la cursa. La data màxima per escollir el tallatge de samarreta serà el dia 1 d'abril.
- la possibilitat de volar amb parapent des del cim (sent el vencedor i vencedora) i la participació en un sorteig de regals i lots que tindrà lloc a l'arribada (plaça). Si els guanyadors decideixen no llençar-se amb parapent (pel motiu que ells creguin), es passarà el torn al 2n i 2a classificats i, així, successivament.
- menjar i beure en els avituallaments.
- entrar a la Lliga de la Noguera.

 5. La recollida de dorsals serà el mateix dia de la cursa, de 8:00 a 8:45.
 
6. L'edat mínima per a poder córrer la cursa 14 anys. Els menors d'edat participaran portant, els menors de 16 anys, un full d'autorització degudament signat pel (pare, mare o tutor/a).

7. Un cop realitzada la inscripció, es tornarà l'import de la mateixa, si la no participació de l'atleta s'avisa abans del 26 de març. Més tard, ja no es farà cap retorn. 

8. La inscripció només serà vàlida un cop s'hagi fet efectiu el pagament (inscripció online). Cal portar el comprovant del pagament i/o el DNI del titular per recollir el dorsal.

9. Els dorsals s'han de recollir el mateix dia de la cursa al mateix punt de sortida. Caldrà presentar el DNI o document identificatiu.

 10. És obligatori portar el dorsal ben visible al cos. Els corredors sense dorsal no puntuaran en la classificació. També, si et toca qualsevol cosa en el sorteig, serà imprescindible presentar el dorsal.

11.  El circuit per on es disputa la cursa de muntanya estarà degudament identificat i marcat amb cintes, fites i cartells indicadors.

12. En cas de no passar per un punt de control, suposarà la desqualifació del corredor.


13. Llençar deixalles fora dels llocs designats suposaria una penalització.


14.
El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les proves, encara que l’organització es reserva el dret de modificar l’horari i recorreguts. Però l’organització podrà suspendre les curses quan les condicions climatològiques ho requereixin.

15. 
Els corredors que decideixin retirar-se de la prova hauran de comunicar-ho a l’organització mitjançant el punt de control més proper al lloc de la retirada, o bé, trucant als telfs. de contacte de l'organització. 

16. La cursa es tancarà a dalt del cim Puig Ramader, passades les 2h30min des del seu inici. Per tant, a les 11:30. 

Així, doncs, el corredor o caminador disposa de 2h30min per acabar la cursa


17. Categories 

Cursa (Vertical de les Ànimes): 
Dintre de Masculina i femenina, trobem:


  • Júniors
  • Sénior
  • Màster
  • Veterana

19. Trofeus
Trofeus per als 3 primers classificats de la general, tant en cat.masculina com femenina.
Trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria.
Trofeu per l'esportista més jove i el més veterà o veteranaL'entrega de trofeus tindrà lloc a la Plaça Major (lloc de sortida) a les 13:00. (Possibilitat d'avançar-ho si els corredors premiats arriben abans).

20. La inscripció a la cursa implica l'acceptació del reglament.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada