dilluns, 6 de març del 2017

NOVETATS VERTICAL

Bon dia,

Hi ha novetats a la vertical que us volem fer arribar. 

DINAR:

Us volem fer saber que el dinar de la vertical s'ha anul·lat. Ens hem vist obligats a prendre aquesta decisió per les dificultats organitzatives que suposava i per tràmits pels quals havíem de passar per poder-lo dur a terme. Sobretot, per l'inconvenient de demanar permisos per poder fer foc i dur a terme una jornada segura per a tots. 

Sentint-ho molt, no el podrem dur a terme. De moment, ja s'han retorna't els diners a les persones que ja sabien inscrit. Tot i així, qualsevol dubte, feu-nos-ho saber!

IMPORTANT: tot i així, quan arribeu al poble us trobareu, a la plaça, lloc de sortida, menjar i beure per a tots i totes! No faltarà de res i podreu marxar amb la panxa plena! Pd: hi haurà CERVESA per aquells i aquelles que us revitalitza! 


CONSELLS:

Degut al recorregut, tècnic i de muntanya, aconsellem dur malles llargues o, en tot cas, pantaló o vestimenta del tronc inferior, llarga. Això, és degut al terreny que trobem a la serralada del Montsec. 
No és necessari, ni molt menys estricte per poder córrer. Però, si que ho aconsellem.
També, en cas de fer fred o mal temps, aconsellem arribar abans de les 8:15 per poder donar, als organitzadors del cim, roba per tapar-se i/o canviar-se en arribar a dalt. 

TRACK:

Com ja vàrem informar al restituir la informació del web a finals de febrer, el recorregut de la cursa és diferent a l'any passat. ´
Si voleu, el podeu trobar al wikiloc, però, a més a més, ja està començant a ser marcat amb fites. Per tant, aquells que vulgueu venir a entrenar, teniu una ajuda més. 





Post-data: et deixaràs perdre aquestes vistes?


Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada